Mák

Mák

Anotace: z Bohnic

Kam mák mám dát?
aby byl skryt
prý je to had
jedu pln
uprostřed vln
těch z nichž se plete
schovám se před tebou
ty zlej světe
schoulím se do klubíčka
a rukáv mámy trička
složím pod hlavu
u nás v ůstavu.
Kam jen jít mám
když na nohou mám lyže
a kolem mříže
jak čuráci trčí
tam v dály u paprčí
ten mák je vlčí
a stejně mlčí
jako já...
Autor zenge, 04.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí