A k stáru být..

A k stáru být..

Anotace: ...

A k stáru být jak suchý strom
a sám..
být větrem milován,
lidmi nevzpomínán,
mít tichý prostor svůj,
a lásku světu zpívat,
svůj dům, jak sluj
smrti uzavírat.
A kdyby přišla nečekaně,
vysmát se jí,
jak hubená je
svrchovaně.
A potom uvařit si hrnek kafe
a čekat.
čekat na rozum,
čekat na moudrost,
čekat na ten vyznávaný cíl.
A k stáru být jak suchý strom
a sám..
větrem ošlehán,
lidmi odehnán...
Autor Badya, 04.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Flamy, Dilla, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí