Odpověď na jedno dílo z milionu

Odpověď na jedno dílo z milionu

Anotace: "K"

Komický k ostatní a k sobě upřímný ..
k ostatním reálný a k sobě naivní..
k ostatním vstřícný a k sobě sobec,
pro ostatní hrdinou .. pro sebe blbec ..

paradoxně ..

Jinymi vzivany, sebou zatracovan,
pro jiny prehledny, vsak verny vlastním klopam..
Jinymi milovan, sebou nenaviden..
Pro sebe uspechan, pro jiny houpan klidem..

paradoxne paradoxni..

Povahou milou pro sebe škaredou,
pro ostatní bohem - co lomí se v kolenou,
pro sebe vzduchem, pro druhe chtíčem ..
pro jiné veselým, pro sebe sklíčen..

...
Autor Analisieren, 04.10.2008
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, d---, Psavec, Holis, J.U. Ray, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí