Najednou

Najednou

Anotace: ***Není kamarádství jako kamarádství...Není přátelství jako přátelství.Nedokážu tuto básen přesně vysvětlit.

Kdepak jsi byl těch pár dní ?
psával jsi než se rozední
Najednou se mi stýská...

Je to snad cit anebo zvyk?
V duši bláznivý povyk
Najednou jsi mi chyběl...

Na chvíli chtěla jsem být s Tebou
šílená přec sama sebou
Najednou se mi stýská...

Dnes už jsi nenapsal
možná jsi to vzdal...
a já chtěla být s Tebou

Ale pak přichází strach
bojím se překročit práh
do světa šílených emocí

Najednou semi stýská
kéž byla by blízká
ruka kamaráda...

Rytíři bláznovství,
mám Vás ráda
Autor Káňátko, 04.10.2008
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Rytíř bláznovství
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

05.10.2008 11:57:00 | Rytíř bláznovství

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí