Proč?

Proč?

Anotace: Už dávno neplatí.

Proč jsou moje rána suchá,
proč mně nikdo nechápe?
Proč je moje hlava dutá,
proč náš vztah dvou neklape?

Proč mám chuť jen na cigára,
proč mám jazyk uzený?
Proč večer se bojím rána,
proč jsem pořád oteklý?

Proč mně z práce vyrazili,
proč mi žena nadává?
Proč mně na strom vysadili,
proč z něj padám na záda?

Proč nedívám se vám do očí,
proč lež dobře ovládám?
Proč na hlavu mi lidé močí,
proč na příště vše odkládám?

Proč rád hraji automaty,
proč mám smůlu jako trám?
Proč si nikdy nevím rady,
proč podléhám náladám?

Proč miluji sprostá slova,
proč každého urážím?
Proč vše zkouším stále znova,
mám se změnit? Uvážím.
Autor Zdenek, 04.10.2008
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: sportackaverunka, Flamy, kryndy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neměň se, jestli se Ti Tvůj život líbí. Neměň se, pokud jsi takhle svůj. Je to jen Tvůj život. Ptáš se proč? Tak je to dobře, žiješ... Jsem patetickej básník, básnířka.

04.10.2008 20:59:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí