Apokalypsa brzké budoucnosti ...jinak Sv . Jana

Apokalypsa brzké budoucnosti ...jinak Sv . Jana

Anotace: ....

...

Někdo musí řvát , když vy ostatní držíte
své ústa semknutá k sobě strachem úzkosti...
Jsou nad námi satelity
co proniknou betonem i zdí a jejich paprsek vykreslí
všechno , co píšete na svém stole
do svého osobního deníku...
Jsou ještě lepší vymoženosti
vědy co slouží ne všem
ale pouze malé části lidstva
aby mohla kontrolovat tu
většinu bezejmenného stáda
aby se nebouřila
a pochodovala jak
Krysař píská ...

Jsou už mnohem dál než si myslíte
vyšlou signál a předělají vám vědomí
tak dokonale , že zapřete svou víru
Vlast i rodinu a manželku nazvete
prašivou děvkou...
Ve jménu demokracie a svobody ...

Začíná to se psy
aby se neztratili svým ubohým páníčkům
dostanou čip pod kůži
to pípání ztraceného psa
se zobrazí v paměti satelitu
a on vyšle na zem signál kde je ztracený pes ...

Teď jsou to psi
ale za chvíli vás naženou knůtou
do své moci a vysvětlí vám nutnost toho
mít čip pod svou kůži
Že je to nutné pro vaší ochranu
Ale vy blázni pak bude svoboda člověka
pouhým pojmem z čítanek ...

Kdekoli se pohnete
Velký bratr z nebe
bude vědět o všem co říkáte
kde jste
co jíte a jak uvažujete ...

Nejhorší na tom všem je
že budou o vás vědět všechno
S kým spíte
Koho milujete a koho nenávídíte ...

Tak už se konečně probuďte
666 je zas mezi námi a jednou už
to tady bylo
Apokalypsa Svatého Jana ...

Už jste zapoměli na obrázky...

vyhrnuté rukávy malých židovských dětí
Čekajících až jim 666
vytetuje své číslo
na paži ...
Autor kavec, 04.10.2008
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, hanele m., Psavec, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí