KONEČNÁ

KONEČNÁ

Anotace: to bylo jednou uplně v koncích...

Máš pocit že každým dnem klesáš níž
ten pocit kdy nikomu už nepovíš
že žiješ setrvačně ze dne na den
není cesta zpět ani zadem.

Nemůžeš pořád takhle žít
Koukni co umíš!Umíš jen pít!
Život se ti hroutí každým dnem
tohle si nechtěla,to nebyl tvuj sen

Z teplovodních kanálů pára pořád stoupá
alko v krvi koluje,svět se se mnou houpá.

Nemůžeš nikoho milovat
nikdo nemůže milovat tebe,
každej může tě jen litovat
a malovat ti černý nebe...
Autor NINA HAGEN, 04.10.2008
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z konečný obvykle zase něco začíná...

05.10.2008 01:00:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí