Nestála o hrob

Nestála o hrob

Už to není ona,
ta dívka co procházela se tankovkou.
Už to není ona,
to děvčátko se zamotanou hlavou.

Zabili potupně,
vzali ji domov.
Zabili hrubě
a ona nestála o hrob.

Táhla svůj ortel s křížem na bedrech,
bez lásky v samotě.
Kde našla si kudlu na zádech,
kde zpívala proklatě.

Už to není ona,
to malý pocuchaný dítě.
Už to není ona,
to střevo co šilo sebou hbitě.

Zůstali ji smutný oči,
co se občas lesknou.
Řekla si to mi stačí
než o zem zase se mnou plesknou.
Autor ta co bývala Andělem, 04.10.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je smutný, ale připomínáš mi mě...

05.10.2008 21:11:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí