O Tobě...

O Tobě...

Anotace: O jednom člověku...ty víš kdo...

Jen jeden krátký den...
Mě se to zdálo jako sen...
Když psali jsme si spolu...
Já bloudila myšlenkami nahoru a dolů...

Když dnes sen o tobě se mi zdál...
Jakoby okolní svět,jen ledabyle vlál...
Já chtěla bych spatřit na okamžik tvou tvář...
Možná i víc než na nebi polární zář...

Uvidět tě,jakou barvu mají oči tvé...
Možná už tuhle větu říkám po sté...
Uslyšet tě,uslyšet tvů smích...
Pohledět alespoň jednou do očí tvých...
Autor Danik, 05.10.2008
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nádherný!

05.10.2008 13:11:00 | Zasněný básník

Docela se mi to líbí,jen piš dál.

05.10.2008 10:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí