Andělé

Andělé

Anotace: jsou?

Všichni nosíme svého anděla
co jednou odletí
nechá tu jenom kousek hmoty
čistý a bez těla
setře nás jak trochu nečistoty

Jestli chceš vědět
kdy se tvůj anděl budí
večer až ztichne den
uslyšíš jeho křídla
mávat ve své hrudi
Autor zef, 05.10.2008
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, Memento
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí