Hit into interior

Hit into interior

Anotace: Buď to pochopíte, nebo ne... nemám co vysvětlovat.

Umírám?
Pakli že je to umírání
Tak nikdy nechci poznat smrt
Bolí to tak moc
Poznání
Že snaha byla k hovnu

Nemohu zapomenout
Vždycky tady něco zůstane
Co bude navždy připomínat
Ty lži

Vysmíval se mi do tváře
Smál se !!!

Zabíjí mě myšlenky
Ta pravda
Že jsem sama
Na to všechno

Nenávidím ho… a přece nezapomenu…

Neumírám?

Ta bolest
Nejde dobře popsat slovy
Zda je z lásky
Nebo sem tak dojebana??
Je to zklamáním??
Lítost...?

Vyserte se na mě...
Autor child.of.saviour, 05.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí