Jsi světlo..

Jsi světlo..

Anotace: Jsi světlo..

Jsi světlo v tváří a proužek zlata,
jež procitl v úsměv sluneční,
jsi štěstí mé štěstí a láska zvatá,
chci změnit se v tvou šňůru pupeční.

Rád s každým se podělím o radost svou
a představím zemi tě kvetoucí.
Chci s tebou s červánky oblohou plout,
žít navěky v tě v světě světoucím.
Autor Zdenek, 05.10.2008
Přečteno 224x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí