Dott- Pro Lisu Korkode Velikou

Dott- Pro Lisu Korkode Velikou

Anotace: Pro mou dobrou kamarádku (prosím kritiku)

Lisa Veliká

Svět ti leží u nohou,
Tyčíš se nad světem,
Jako maják, který všem ukazuje směr.
Jsi jako světlo, které zahřeje duši,
Když ostatním není do smíchu…
Jsi součást mého srdce, které neustále buší…
Pro přátele…
Vždyť tvé teplo sálá
do všech světových stran.
Aby má dušička malá
Dokázala se chytit,
a oporu u tebe mít.

Jsi květina. Veliká a tyrkysová…
Jsi ta největší, která nikdy neuvadne.
Vzhlížím k tobě…
Statečná a hrdá…
Tvé slunce nikdy nezapadne,
A ty budeš zářit dál… /navždy ?

Moc pro mě znamenáš,
Liso Korkode…
Jako oheň, do tmy plápoláš
A sebejistotou vyzařuješ
Až na konec světa..
Vážím si toho,
Co pro svět děláš…
Že žiješ, dýcháš,
Krev ti proudí v žilách..
Klekám před tebou
A vzdávám ti hold.

Myslím, že mé pocity,
Poezií vyjádřit se nedají.
Chtěla jsem ale, abys ty,
Poznala alespoň úryvek z toho,
Co cítím, skrývám, potají… /Snad pochopíš….
Autor Dott, 05.10.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vyznání je to pěkné a od srdce, ale po básnické stránce to na mě moc velký dojem neudělalo. Kromě toho jednoho člověka to pro nikoho jiného nemá význam, takže jako nezaujatého čtenáře mě to v podstatě ani nezajímá.

05.10.2008 16:59:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí