Kéž by svět trval...

Kéž by svět trval...

Nenaplněná touha a věčné zklamání,
ze skutků provedených, myšlenek podvedených,
ze sebe, z ostatních v náručí radosti,
z vln smíchu se vynoříš každým dnem,

není to realita, není to sen,
vím, že jsi tu jen,
v záštitě smutku, v optismismu,
dnem co dnem provázíš nás,

byli jsme tu a budeme zas,
slyším v srdci tajemný hlas,
v očích moře, louku, lesy,
být či nebýt,

na věčně časy...
Autor padající do neznáma, 05.10.2008
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé sbor :-)

05.10.2008 16:58:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí