Počátek

Počátek

Anotace: ...

Prázdné oči nemá ústa,
To vše je jen povrchová krusta.
Pod tím vším je skryto žití,
Tam někde plápolá jiskra TOHO bytí.
Z jiskry může plamen vzplát,
To když se ti někdo rozhodne život dát.
Autor BuF, 05.10.2008
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neznám tě,
však tisknu ruku,
to jsou prostě začátky.
Vydržíš-li příště jistě
počátek
střídají Počátky

05.10.2008 19:05:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí