Jen díky tobě

Jen díky tobě

Anotace: moc mi pomáháš..

Díky tobě mé srdce ještě bije,
jen ty dokážeš otevřít mé oči.
Pomůžeš mi i když těžké to je,
ty poradíš mi i uprostřed noci.
Tolik věcí já ti prozradila,
tolik, že těžko si to někdo představí,
ale ty jsi je do srdce skryla
a vím, že u tebe se to zastaví.

Já wím, že u tebe je to v bezpečí,
vím, že se můžu spolehnout na tebe.
jen málo kdo mě tak jako ty přesvědčí
a kdo mi ukáže jak dívat se do sebe.
Musím opustit vše, co pro mě cenu mělo,
na nejlepší přátele zapomenout,
protože to co se za poslední roky stalo,
na to se bojím třeba jen vzpomenout.

Ty říkáš mi, abych se podívala na to z druhé strany,
abych pochopila, že věci musím řešit.
Já doufám, že časem otupí se všechny ostré hrany
a budu moct ze života se zase těšit.
Jen zapomenout musím na kus mého já,
na kus, ve kterém pár lidiček bylo.
I za cenu, že moc u toho bych trpěla,
protože co bylo, to bylo...
Lidé se mění a spolu s nimi i svět,
já už nemůžu být s tím s kým bych chtěla,
i když nádherných bylo těch pár let
a já poznala toho nejlepšího člověka co jsem kdy měla...
Autor hellowik, 05.10.2008
Přečteno 633x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, přema, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooooooc hezka basnicka:)Neco mi to pripomelo fakt mooc klasna:)

07.10.2008 19:05:00 | Vanesska

hezká báseň, od srdce... Ano někdy je těžké se "loučit" ale najít tak skvělého človíčka, takveho o kterem básníš je ještě těžší ............ Opravdu hezká báseň

06.10.2008 19:09:00 | Modrý Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí