Věčnost

Věčnost

Anotace: O tom že věčnost není dlouhá doba...

Stačilo pár holých vět
Sležených jen z prázdných slov
Všechno vlastně bez významu
Všechno jenom němí zvuk
Minulost se nedá vrátit zpět
A budoucnost je v neznámu
Všechno jenom němí hluk

Vím,že špatné to co činím
Neříkám že nemám strach
V očích jiskra pohasíná
Doufám že brzy uvidím
Jak měním se v prach

Neb co činíme za života
Ozívá se ve věčnosti
A tahle prázdná věčnost
Je důkazem naší nesmrtelnosti

Věčnost však je dlouhá doba
Jenže pro nás času málo
Dnes chvíle,co před tí věčně se zdálo

Už jen kousek zbívá,co říct víc?
Snad jen že z toho co bylo,nezbylo už nic

Čtyři,tři,dva,jedna,...
Autor little.big.sorrow, 06.10.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí