Kam podělo se to všechno...

Kam podělo se to všechno...

Anotace: už to nebude jako dřív???

Kam poděl se ten starý čas?
Kam podělo se to tajemství?
Copak změnila se jedna z nás?
To neznamená nic naše přátelství?
Kam podělo se to Forever.
Kam zmizeli ty naše dny.
Co když změnilo se provždy na Never
a nikdy už nebudem "my".
Už nebudem společné zážitky mívat?
Už nebudem jen tak doma se smát?
To už nebudem spolu venku bývat
a nebudem navzájem u sebe spát??
Autor hellowik, 06.10.2008
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí