Stařec

Stařec

Anotace: těžké je zestárnout ale ještě těžší být starý

smutnou ulicí šel starý pán
stařec co není už nikam zván
nikdo ho nezdravil
už dávno nežijí jeho přátele
on přesto zastavil
kouká se na nebe vypadá vesele

v jeho srdci je přesto smutek
jaký to asi udělal zlý skutek
že zůstel na světě tak opuštěný
je stár a přítel pro něj není
kdo ho vidí hlavu otočí
nikdo se mu nedívá do očí

kruté je to stáří a vysoký věk
proti němu nepomáhá už žádný lék
v hlavě má člověk už jen vzpomínku
na všechny své lásky a maminku
přes sto roků už je na světě
stopět mu bude letos v létě
Autor někdojiný, 06.10.2008
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí