Nasrat..

Nasrat..

Anotace: Chech...

Nasraná z toho, že koupíš kravinu...
Nasraná z toho, žes měla důvěru...
život je zmetek,
básník už nebásní o tobě.
jen těch pár kytek,
hnije ti na na hrobě.
Co sama sis vysnila...

Kdyby si chtěla, mohla si všechno mít...
kdyby si chtěla, nemusíš jenom snít...
nebylo nic dobrýho pro tebe
snad ještě někde něco čeká...
snad ještě před cestou do nebe
tě něco krásnýho potká...
Co sama sis vysnila...

A možná, že sis to všechno jen nalhala
A možná, že ta láska nikdy nebyla
Tenhle cit jednostraný.
Co nebyl z tvý strany.
Korálky poztrácený
ztratili ze svojí ceny...
Tak a teď ses opravdu nasrala...
Autor slunovrat, 06.10.2008
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Zahir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí