Kurt Cobain

Kurt Cobain

Anotace: napsáno:5.1.2008

Kurt Cobain skvělej zpěvák byl,
jenomže se zastřelil.
Měl svůj vlastní svět,
kdekdo si ho s bláznem plet.
Byl svůj vlastní parazit
i když netoužil tolik prorazit.
Bral drogy- to je fakt,
nebudu se mu proto smát.
Není k tomu důvod
i když byl jinej,
šlo za ním spousta lidí -průvod
a on byl ztrápenej.
chtěl aby mu někdo pomohl,
ale to moh' jen on sám
i když to nedokázal.
Schizofrenik či rozdvojená osobnost
i tak v něm vidím svoji podobnost.
Nikdo netuší že to tak je,
každej se jenom vytahuje.
Jsou stejný problémy,
ale čas je jinej.
Kdo dokáže bejt tak silnej?!
Autor Grizzzelda, 06.10.2008
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to má být óda na kurta?taky ho mám nad postelí ,z dřívějších let..profláklý téma teenagerů..

06.10.2008 18:57:00 | Gabriel - Sinóda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí