světlo Temnoty

světlo Temnoty

Anotace: napsáno:25.9.2008

Jdu po ulici a je tma
najednou rozsvítí se žárovka.
Bojím se a mé kroky zrychlí,
žárovka čím dál více svítí.
Temnota a světlo,
co se to tu střetlo?!
Světlo Temnoty-Light Of Darkness,
odněkud podivý týpek vylez.
Začal mě honit a já utíkám,
se světlem v temnotě se potýkám.
Běžím a zrychluje se mi dech,
zakřičím z posledních sil další vzdech:
"Světlo Temnoty-zakopni o boty!"
Týpek se natáhne a už leží,
ale můj čas neúprosně běží.
Žárovka pohasíná a je bledá,
týpek se zabijácky zvedá.
Je celej v černym a na jeho triku
je napsáno do puntíku:
"Light Of Darkness"
Zjišťuju pouze-to není debil,
jen nevím proč se tak šklebil.
Vždyť to je můj kámoš-toho znám,
zastavím a hned se mu omlouvám.
Řeknu mu:"Zlato." a žárovka zase svítí,
vzpomenu na poslední kvítí,
co jsme spolu dali,
když jsme se milovali.
My jsme Light Of Darkness a záříme dál,
kdo by se nás bál?!
Běžel za mnou,prtože o mně stál,
vítr ve tmě příjemně vál.
Miluju temnotu,protože světlo
všechny obavy smetlo.
Jsem s ním nahoře i dole bez,
miluju temnotu-Light Of Darkness.
Autor Grizzzelda, 06.10.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí