Advent

Advent

Anotace: tichá modlitba...

Odpověz Pane můj
na moji otázku
jaký mám vzít si lék
pokud jde o lásku

jaký mám vzít si lék
na moje trápení
odpověz Pane můj
kde láska pramení

kudy jen mám se dát
pro lásku cokoliv
musím se Tebe ptát
nejbližší v okolí

odpověz Pane můj
čekám na znamení
jak najít drahokam
v záplavě kamení

jak zažít v duši klid
světlem se naplnit
odpověz Pane můj
přál bych si Tebe žít
Autor Ghostdog, 07.10.2008
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Churry, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi,jen ta pointa mi není jasná.

07.10.2008 11:23:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí