Madona

Madona

Anotace: Vyznání..

Jsi krásná ve svitu měsíce
měsíční svit padá ti na líce
půlnoční kaple zvon vyzvání
jsi krásná srdce volání

jsi krásná jako Madona
sladká jak lesní jahoda
s novým dnem naději vítám
jsi krásná a já v tom lítám

jsi krásná jako večernice
ty ale záříš mnohem více
teskním a klepám na bránu
jsi krásná jak žena z románu

jsi krásná kouzelná žena
postava ze snu beze jména
záhadná cizinka z druhého břehu
jsi krásná když rozdáváš něhu

jsi krásná když skrýváš se do vlasů
něžnost se vkrádá do hlasu
a slova co chtějí říct víc než mohou
jsi krásná a já klečím u tvých nohou

to vše je tak křehké až bojím se
rozklepaný stojím na římse
s jistotou ve zdejší jedinou
Bože ať lásky nezhynou!
Autor Ghostdog, 07.10.2008
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí