vzpomínka

vzpomínka

Anotace: pouto, jež spojuje tvou skutečnou rodinu, není v krvi.. je ve vzájemné úctě a radosti vašich životů.. málokdy vyrostou členové jedné rodiny pod jednou střechou..

slzy se řinou po mé tváři..
vím, že spočinou na polštáři..
pláči, ač možná nemám důvodu,
přemítajíce o svém původu..

vzpomínám na dětství.. na dětství milé..
na hříčky dětské.. rozpustilé..
na domov plný teplých koutků..
na zlatavý mok v pivním soudku..

přemýšlím, kde jsou ty časy,
v nichž bez slz byly moje řasy..

slzy se řinou po mé tváři..
zvlhčily povlak na polštáři..
pláči, ač možná nemám důvodu,
přemítajíce o svém původu..

vzpomínám na svojí rodinu,
na naší malou dědinu,
na domov plný teplých míst,
v nichž je si člověk sám sebou jist..

přemýšlím, kde jsou ty doby,
jenž dělily mne od chudoby..

slzy se řinou po mé tváři..
vnímám jen svíci.. její záři..
pláči, ač možná nemám důvodu..
přemítajíce o Tvém původu..
Autor Salinta, 07.10.2008
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, rezina, Spadlá z nebe, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejde o to, čím jsme byli, ale důležité je, čím jsme
Žijeme teď a v našich rukách je, předat štafetu, ktterou jsme třeba ani nedostali ...

24.02.2010 17:31:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí