Panna

Panna

Anotace: Lidská proměna stylizovaná v mladé dívce

Panna

Chtěl bych být jak panna.
Taková, co nikdy není sama,
všemi muži, co jsou kolem
do říše snů je zvána.

Ta, co probudí se z rána,
ta, se kterou nezůstane kámen na kameni
a bez které nepadne ani rána.
A tím dává ti znamení.

Její krásu oznamuje bílá vrána,
létá kolem dokola,
vlastně jen u jednoho pána,
když chtěla by z dívky být už dáma.

Ta co kdysi byla panna
už není...
a zbyla jen ta bílá vrána,
která létá dál,
však teď už do neznáma
Autor greenus, 07.10.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí