štěstí

štěstí

Anotace: muška jenom zlatá:-)

Usměj se, usměj se jen
štěstí směj se na mne,jako nikdo
modrooké, hnědooké, černooké, zelenooké
oči tvé, ať září jako hvězdy
Jen ty a já, v nekonečném štěstí
ty si moje, já jsem tvůj
čtyřilístek, potkova, kominíček černý
sama jsi ty stejně jako sám sem já
tak tomu bude, do konce života
věnuj mi prosím úsměv jediný
ať všední dny nejsou černé
ať vím, co je to štěstí
Autor nečásek, 07.10.2008
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí