Nostalgie

Nostalgie

Anotace: napsáno 7.10.2008.to mě zase něco napadlo...

Sedím na posteli a sedím tiše.
už se mi i špatně dýše.
Neruším je u televize,
jen si čtu ty svý vize.
Ty jsou mého zájmu středem
a života,který vedem.
Nepoznám jestli správně to má tak být,
a NESTAČÍ jen chtít.
chci naději,bodoucnost a porozumnění,
nestojím o zapomnění.
Protože chci osvícení.
Mít ráda svůj svět-no nevím,
umět v něm žít-to si cením.
MyšLenky nemám jako pesimista,
ale bohužel ani né jak optimista.
Jak v tom vyznat mám se,
když pro ostatní magorem zdám se?!
Autor Grizzzelda, 07.10.2008
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za myšlenku :)

05.11.2008 18:35:00 | Puck

hej, optimista pesimista, to mam tajx we swx basničce...jukni...tmavovlaska93

07.10.2008 19:43:00 | tmavovlaska93

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí