FoReVeR

FoReVeR

Anotace: Nezapomenu

Si ta které moc věřím
a své tajemství ti svěřím.

Někdy se i hodně pohádáme,
ale když máme problémy, pomocnou ruku si dáme.

Znám te už spustu let,
ale nidky jsme nebyly takové kámí jako jsme teď.

Moc si mi pomohla
a já za to ti děkuju,
a z každé tvé pomoci se raduju.:)

Nikdy na tebe nezapomenu,
protože se asi nedá zapomenout.
A když něco budu potřebovat bude dobré si na tebe vzpomenout.

Mám tě moc ráda a si moje asi nej kámoška.A nechci aby to dopadlo tak jako předtím s ...
Autor Vanesska, 07.10.2008
Přečteno 603x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí