Sama doma...

Sama doma...

Anotace: (3.10.2008) pesimisticke myslenky, byla sem doma sama, koukala na SWAT a na Hanibala ...

Kolem mě ticho,
čtyři holé stěny
-ty sotva promluví.
Snažím se nemyslet na to
-na tu samotu
a opuštěnost.
Vyháním z hlavy
mé myšlenky
-o někom, koho mám asi ráda.
Snažím se zamhouřit oči,
usnout a spát.
Chci se však probudit?
Ráno moudřejší večera
...
Autor B.a.r.b.a.r, 07.10.2008
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí