Přístav

Přístav

Anotace: Pokus o jakési smíření.

Zamrzá mi krev
a krátí se mi dech.
V šedivém příslibu lepších zítřků
zkouším vyžebrat pár
lepších tónů..
Přicházíte?
Ale přece jen,
v tomhle přístavu je
více štíhlých a krásných
lodí, než nafoukaných
a tlustých parníků.
Dokud máme chlast
a drogy, můžem tahat
z doutníku.
Života- pokud k tomu
máme ještě mističku
s olivama.

Slovy filozofa:
jakákoliv realita
je stejně reálná
jako hovno.
A ohně planou.
Tak vysoko a daleko,
že provokují nebeské
hasiče.
A stádo obézních
chlapců se zlatými kladivy
tančí epileptický balet
na zamrzlé hladině vlastní duše.
Nepraskne?
Autor Squat_the_world, 07.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: fuu, drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n, Ještě dítě, před zkroucením, 6thSun, Lota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přístav - jako život sám:)

15.10.2008 22:25:00 | Squat_the_world

Přístav-jako bezpečí?

15.10.2008 22:19:00 | s.e.n

...čas ukáže...

07.10.2008 23:22:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí