Snad

Snad

Anotace: Je přítel, přítelem?

Měsíc na obloze visí,
A já přemýšlím, co je to kdysi.
Kde jsou ty časy, co byly tak krásné,
Kde jsou ty časy, co nebyly tak jasné.
Proč byly lepší ty chvíle,
Je to snad proto, že byly dříve.
Nemůže být lépe později,
Ale ano vždyť život je o naději.
Proč většinou v dobrém vzpomínáme,
Naopak dnešní dny proklínáme?
Je to tím, že nad námi visí měsíc,
On nám ukázal nových věcí tisíc.
Nejsou to však jen nové věci,
My už některé známe přeci.
Stačí jen nové světlo
A vše jinak vykvetlo.
Přítel již přítelem není,
Peníze už nejsou jmění,
Bída bídou není,
Když se vše v lásku změní.
A to je jen světlo jiné,
Kolik věcí teprv ve tmě vypline….?
Autor BuF, 07.10.2008
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, dablik007, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí