Řvoucí Temnota

Řvoucí Temnota

Anotace: ......

Procházím se po ulici
padaj z nebe černé růže
lidi kolem matně řvoucí
pálí se jim sluncem kůže

Nad městem se line záře
jenom růže klesaj na zem
Už mi z toho pálí tváře
každej chová se jak blázen

Na chodníku mrtvý myši
kolem růže temně černé
nikdo vůbec už neslyší
jak nám bylo štěstí věrné

Z kanálů jen oheň temný
stromy mají holé ruce
zbyde z nich jen uhlí černé
dřív než bude půl měsíce...
Autor NINA HAGEN, 07.10.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí