Děvka

Děvka

Anotace: ...

Když ta děvka vyleze do ulic
a ty zahlédneš její líc.
Oči se ti zamlží,
kudla do srdce se zaboří.
Teď stále chceš se dívat,
jak ta děvka tančí.
Zuřivě ji líbat
a pro mě ta hra končí.
Proč, proč s tou děvkou čekáš dítě?
Proč mě jsi vyhnal ze své sítě?
Myslíš si, že budeš šťastný?
Je to jen další hra…
Hra, ve které jsi ten mocný,
ale musí ji hrát dva.
Ty a já – to je hra co znám,
ale ty chceš ať karty děvce přenechám.
Dobře. Chceš to? Máš to mít,
ale nechoď za mnou až přestaneš snít.
Sen ve kterém hrají taky dva.
Ty a já? Ne! Ty a děvka tvá!
Už se to blíží… Tomu věř…
A svoje svědomí si změř.
Mě ses snažil vychovat.
A děvku? Budeš muset pochovat.
Tomu věř…
Autor MalaMarkis, 07.10.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí