Obkreslil jsi moji ruku

Obkreslil jsi moji ruku

Anotace: .......

Obkreslil jsi moji ruku na papír
A teď ji svoji rukou hladíš
přemýšlíš proč mě tvé konečky tolik přesahují
přemýšlíš jestli mi vadíš

Vzpomínáš na moje nehty
a křiví malíček na pravici
jak ses mu vždycky smál
cítil si v dlani drobounké chvění
naléhavé a nestálé
vím že si se ho bál...

Já věděla co uděláš s tím papírem
věděla jsem že ho neukřižuješ na nástěnce
Tedˇsložený v tvé kapse
kam rád strkáš ruku a vzpomínáš
Snad právě na těhlech kalhotech jsem ti kapsu zašila
než sem odešla
Autor Lodě, 07.10.2008
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Elča, enigman, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantika s prvky dětských hříček s papírem, tedy aspoň pro mne...to jsem dělala tak ráda "o) dnes ale už ruku kreslím bez obkreslování...

24.02.2009 20:31:00 | kikis

Lodě jak se patří :-)

08.10.2008 21:43:00 | Elča

"o)

07.10.2008 22:27:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí