Endešlus

Endešlus

Anotace: uchacha

Konec cesty, no way
Hra už skončila, teď je jako by nikdy nebyla
Dostaň se zpátky, už nikdy víc
Nebude dojemných večeří a svíc

Hra skončila
Už není pro co pět
Game is over
Přesně teď

Už se vzpamatuj, nemysli už na ní
Bude tě to jenom trápit-večer i s dobou ranní
Konec jedné epizody, z toho se nestřílí
Začátek druhé, kam tvoje kroky zamíří?

Tak už začni znova
Vím po 2 letech to není jen tak
Ale zmuž se
A zapni se ten frak

Postav se na svý nohy
Ona už ti nepomůže
No tak dělej
Ty líná kůže

Zatím to s tebou bledě vypadá
Snad to z tebe brzo opadá…
Autor Shaamot., 07.10.2008
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí