Naučím tě létat...

Naučím tě létat...

Anotace: 4U, litl wiz'd :o)

Nepůjčím ti křídla... naučím tě létat.
Naučím tě vidět všechny krásy světa
a tvé smutné oči prozářím svou touhou.

Naučím tě létat jak jen ptáci umí,
neboj, je to snadné, rychle porozumíš.
Do oblak tě vezmu na vteřinu pouhou.

Ukážu ti z výšky zemi, modré moře,
ukážu ti lidi, jejich štěstí, hoře,
všechny krásy světa pochytíš svým zrakem.

Vyletíme spolu kde se hvězdy třpytí,
spatříš pole, lesy, sladké luční kvítí,
spatříš starou ženu jdoucí vlčím mákem.

Vidíš? Je to snadné - nechat se nést větrem.
Vždyť už dávno nejsi smutným Černým Petrem!
Dávno, holka, nejsi skřítek v černém hávu.

Je už z tebe žena, milé dítě světa
Lehce se ti nyní nad vším smutkem létá
Tak se, milá, usměj, nevěš přece hlavu!
Autor Bůchví..., 07.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 20
Poslední tipující: Woski, strašidýlko-střapatý, yourqueen, Alasea, Ishtar, Efiee, dablik007, klara07, střelkyně1, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezký, lehký a čtivý. ;-)

12.10.2008 20:00:00 | Alasea

K tomu nemám co dodat,prostě je to tak pěkné.Dík.:o))

08.10.2008 21:37:00 | střelkyně1

Moc se mi to líbí.Pěkně se to čte.

07.10.2008 23:12:00 | Květka Š.

litle w děkuje, ale jestli to chceš vážně aspoň zkusit, bude to práce:-)

07.10.2008 22:41:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí