Žiletka

Žiletka

Anotace: ..... někdy nejlepší kámoška ....

Duše plná nenávisti,
Zná jen svou zlost
A když to někdo zjistí,
Bude jak v kleci kos.
Neumí milovat, neumí se smát
Jak se tohle mohlo stát?
Jedinou lásku jí sebrali,
Tu, co žiletka jí říkali
Neví jak bude dál žít,
Musí jí stačit jen v noci tajně snít
Ale ona ji chce, moc!
Myslí na ni celou noc
Co s tím jen dělat bude?
Nic jiného než nenávist jí nezbude
Kde jsi? Lásko má stříbrná
Slíbíla jsi, že mi budeš navždy věrná!
Jdi ji najít
Ucítíš bolest, tu poslední a už budeš navždy jen snít
Autor Fear, 08.10.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podřezat...

08.10.2008 14:42:00 | Nyja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí