Sama v davu

Sama v davu

Anotace: nejsou verše bez smyslu poezie:)

Sbírka: O lásce bez lásky

Pocit vlastního bezpečí,
když zrovna na Tebe nikdo neječí,
procházet se prázdnotou myšlenek
a poslouchat hloupoučkých smyšlenek,
cítím opuštěného stavu,
sama v davu.

Plout za dálky a dál do nekonečna,
přesto jak lvice pouť je nebezpečná,
těšit se tvrdého osudu hvězd,
kde i lilie na zimu mohou kvést,
líbivá chuť náhlého chladu,
sama v davu.

Trpícím výpadkem z okruhu slovy,
naivním smyslem věčné nehody,
tupostí srdce vyschlé vody,
tišícím výdělkem neshody,
pavučiny padající na mou hlavu,
sama v davu.
Autor Without Love, 08.10.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to v sobě něco strašně zajímavého.... :o)
ale pokulhává ti rytmus a něco jako uspořádanost... snažíš se za každou cenu, aby se to rýmovalo, a to možná není dobře :o) :-P a ne že mě ve škole zase zbiješ :-D

10.10.2008 15:21:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí