Okno minulosti

Okno minulosti

Anotace: těžce vyřkneš slova posledního bytí

Znáš Hektora, válečníka za pravdu slov?
Znáš Léonida, válečníka za námahu vloh?
Oknem minulosti, vidíš dalekých pravd
v osudu nás všech.
Náruživost a bojovnost,
jak dopadne každý,
kdo snaží se změnit Osud?
Bojují za sebe,
bojují za Tebe,
ale já mluvím o něm.
Provází nás po celý život našeho skomírání.
Provází nás i když procházíme procesem umírání.
Vsázíš na něj,
věříš v něj,
on naučil nás životní děj,
klidně mým blábolům se směj.
Já znám jeho jméno,
což je jeho doménou,
Oknem minulosti, vidím i jeho,
Oknem minulosti, já vyřknu jméno.
Nechám tě hádat, teď hlavu použij
a svého důvtipu využij.
Už víš, či tušíš snad,
já musím sbohem dát?
Autor Without Love, 08.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST,moc pekne,,,hodne me to zaujalo

07.11.2008 14:50:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí