Snění prokletím

Snění prokletím

Anotace: ...

Když zdá se ti sen,
i v takto bílý den,
každá tvá láska,
bude hned prohraná sázka.

A když čarovná noc,
získá nad tebou moc,
zažiješ krásy,
prokleté časy.

Na konec když vlas šedý,
na poloplné hlavě svědí,
vrátíš se z bdění,
do bílého snění.
JAKO KAŽDÝ SNAD,
JAKO KAŽDÝ VELMI RÁD...
Autor Luccissek, 08.10.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí