Nej kámoška?

Nej kámoška?

Anotace: tak tuto básničku sem složila tu noc,co jsme se s mojí NEJ kámoškou tak hrozně pohádali....

Nevěř slovům o přátelství,
nesvěřuj nikomu svá tajemství.
Věř jen sama sobě
a bude ti dobře.
já tě měla tolik ráda
tolik jsi pro mě znamenala....
Nej kamarádkou jsem tě nazvala,
ale teď bych kolikrát zpět svý slova vzala.
Řekla jsem ti tolik věcí,
tolik jsem ti věřila...
Ty už tu pro mě ale nejsi,
ikdyž jsem ti vše vždycky odpustila.
Tímto chci ti říct,
že už v nás dvě nevěřím,
že už se ti života nebudu plíct,
že už po tobě jako po NEJ kámošce netoužím...
Autor Janulety, 08.10.2008
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí