KAMARÁDI Z MOKRÉ ČTVRTI

KAMARÁDI Z MOKRÉ ČTVRTI

Anotace: ...zamyšlení nad takyživotem...

Semletí životem na prach
- každý rádobychlap –
Táhnou neomylně denně
Stále stejným směrem.

Kecy, žvásty, plky….plky.
Denně, denně téměř stejně
hlásaj´pravdy pokroucené
Týdny, roky, až jim sami věří taky…

Zahalení dýmem cigár,
Oblak octa, piva, potu,
Cibule, pach živoření..
Smutek z toho, co život není…
Autor KKarla, 08.10.2008
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš pravdu,často jsme takoví :-) ,jen ocet nepiju

08.10.2008 22:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí