pro tebe maminko a tatínku

pro tebe maminko a tatínku

Anotace: mám vás moc ráda

maminkko!tatínku!poslechněte si tuto povídku!maminko si ta žena která ráda cesuje.tatínku si ten muž kterej pořád pracuje.maminko sem na tebe pišná že si moje maminka.tatínku sem pišná i za tebe.jenom kuli vám sem tady a za to vám hodně dlužím.a ráda budu dlužná.každej ste v něčem jiný a tak to má beýt já vás mám ráda takoví jaký ste.i když se na mě někdy zlobíte i tak vás mám ráda.a tak to zustane navždy!
Autor sárac, 08.10.2008
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí