Vůně starých cigaret..

Vůně starých cigaret..

Anotace: .

Do ledových marnivých rtů,
se vpijí vůně starých cigaret
a z pochmurných pocitů
se nebudu již víc hvězdám klanět.

Ráno co ráno se straním,
hloupým náhodám, v bludné mlze
a obtížím svou líc stavím,
v neočekávané - touze.

Být či nebýt a bdít,
nad prázdnými dlaňemi,
už nestačí mi pouze chtít.
Všechny iluze byly - dávno ztraceny.

Ptát se kam a tiše pozorovat,
to všechno dění, listí padá
na houlou zem.Nebe obdivovat,
když naše lehká duše stráda.

Slunce se červená, možná zítra
odhodí svůj zlatý stud
a než dočkám se bíleho jitra,
opustím tento zlý blud.
Autor Roger, 09.10.2008
Přečteno 280x
Tipy 18
Poslední tipující: Verule, Tymi14, STIMPRE, jedam, mamina, Myrja, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Holis, Churry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě rytmus nevadí mě se to líbí...

13.10.2008 19:56:00 | jedam

...tip za některé obraty

09.10.2008 14:26:00 | WAYWARD

po strance rymu je to vyvedene, skoda jen toho semtam spatneho rytmu...skoda...

09.10.2008 14:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí