Nesvoboda

Nesvoboda

Anotace: Ach jo,tento život zdá se mi být utrpení..

Chtěla bych létat jako pták,
chytit vítr do křídel
a letět jen tak.
Ale veškerý pokusy jsou marný,
pokusy o získání svobody.
Chci mír a klid,
komu to mám vysvětlit?
Moje možnosti jsou omezený,
cejtim se jak zavřená ve vězení.
Kdekdo by řek',že mám se fajn,
ale moje kroky se bráněj vedením do lajn.
Běžte pryč a nechte mě volně dýchat,
nechte mě v klidu si žít.
Netoužim po tom brát drogy nebo pít.
Autor Grizzzelda, 09.10.2008
Přečteno 216x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Zahir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí