ZDÁ SE

ZDÁ SE

Anotace: a zas jak na potvoru bez veršů

Zdá se mi
to už asi tisíc let, co jsem naposled spala
bez vzteku, že nejsi vedle mě
a netoužila po tom, abys mi povídal o své lásce
znovu a znovu a znovu

kolikrát to asi musíš říct, aby doopravdy uvěřila
i ta nejpochybovačnější část ve mě?
...co mě má možná ze všech mých částí nejradši
a při každém tvém neúsměvu mi šeptá
"do důlku toužícího po kamínku lásky sis nechala hodit skálu
a čekáš že tě to nezabije?"

... a já čekám, že mě to nezabije
i když dávno vím,
že dávat, co můžu, nestačí
a věřit už vůbec ne

že někdy můžu vyždímat celýho člověka do poslední kapky
a ničemu to nepomůže
jako touha po vítězství nepomůže v ruletě
...červená a černá,láska a nic

A mrzí mě, že už nemůžu bejt úplně hloupá a naivní
...že už jsem si to vybrala

Autor Elča, 09.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 10
Poslední tipující: Jana M., Květa, HarryHH, Lodě, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohé z tvých pocitů znám.

16.09.2009 18:10:00 | Jana M.

Tohle je tak...krásný..pravdivý...a proto bolavý

04.12.2008 23:11:00 | Květa

prostě umíš, hodně hodně moc

10.10.2008 20:31:00 | drsnosrstej kokršpaněl

...ten konec je fajn

09.10.2008 21:38:00 | WAYWARD

tak nějak.. přirozený
líbí se mi to :)

09.10.2008 20:00:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí