Život

Život

Anotace: ..

Život je jak bludný kruh
Nástrahy tu číhají
Ví jen někdy bůh
Věci co nás čekají
Někdy bolest jindy láska
V košíku si hoví
Pro někoho kráska
Pro druhého...kdo ví?
Zamíchá nám život osudím
A přidělí práva
Řekne"Já se s nikým nemazlím
Proto Ti teď dávám
Trochu štěstí trochu bolu
Taky osudovou lásku
Na vás záleží zda budete spolu
Tak mu hrdě odpověz
"Já se toho nebojím
Proto tedy věz
Že svou milou ochráním"
Autor certsest, 09.10.2008
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí