Petra

Petra

Anotace: ...

Na Petru to zkouším každý den,
Za ten rok sem nebyl pochopen.
Asi čeká květiny,
Smůla,
Nejsem na ty blbiny.
Jednou jsem ji opil vínem,
Skončilo to bolavým klínem.
Dodnes my to vyčítá,
Každý večer u postýlek,
Naše děti počítá.
Autor 2Jay, 09.10.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí