Veselé klubíčko

Veselé klubíčko

Klubíčko z bavlnek
hopsá si vesele,
s koťátkem Lechtáčkem,
chechtá se vesele.

Chechtáček s Lechtáčkem
jsou věrní přátelé,
když dovádějí,
chechtají se vesele.

Jeden dělá chochochó,
druhý lechtá do toho.

Když upadne Chechtáček,
směje se mu Lechtáček.

Když vstane Chechtáček,
upadne zas Lechtáček.

A tak je to stále dokola,
kdo těm dvěma odolá.

Chci být jako malé kotě,
co si hraje a spí v botě.

Prochechtá se životem,
chochochó, cho chochochó.
Autor devcatko z jetele, 09.10.2008
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., čertíček, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jóó takové kotě, co si hraje a nezlobí.. chichichííí :o)

01.11.2008 21:27:00 | NikitaNikaT.

Tak takovým ko'tátkem by chtěl být každý,ale není nám to dáno.Nebo někoho takového znáš?

15.10.2008 10:31:00 | čertíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí